19 Kasım 2013 Salı

Merhaba bu yazıda sizlere hızlı zayıflama, en hızlı zayıflama yöntemi, çabuk zayıflama gibi konulardan bahsedicem. Ama şunu bilmelisiniz ki hızlı zayıflama yöntemi normal zayıflama yöntemlerine göre daha sıkı bir disiplin ister. Bu yüzden kendinizi bu olaya inandırmalısınız. zaten zayıflama diğer yazılarımda da söylediğim gibi ben zayıflamak istiyorum demekle olmaz buna gerçekten inanmalı ve bir an önce diyet spor beslenme şekli düzeni gibi ayrıntıları bir düzene sokup zayıflamaya başlamalısınız.Fakat bir diğer konu da şu ki bir çok insan kilolarından kurtuluyo fakat daha sonra ne de olasa zayıfladım baya kilo verdim. diyet listesinden bi kaç günlüğüne çıksam bişey olmaz gibisinden faaliyetlerde bulunuyo bu kesinlikle yanlış çünkü bu olaylar insanın tekrar verdiği kiloları almasına sebebiyet verir ki bu son derecede tehlikelidir. çünkü bu kilo verip tekrar verme olayı vücudun dengesini bozar ve insan artık kilo verememeye başlar veya verse bile vücut alıştığı için kısa sürede kişi tekrar kilo almaya başlar. Bunlardan kesinlikle uzak durmalıyız.

zayıflama resimleri

Gelelim konumuza en hızlı şekilde nasıl zayıflayabilirim ? bunun için yukarıda da anlattığım gibi sıkı bir disipline ihtiyaç var bunun yanında bu hızlandırılmış diyetler diğer diyetlere göre daha ağır olduğu için fazla uzun süre kullanmamak gerekir. örneğin 1 ay hızlandırılmış diyet daha sonraki  1 hafta abartılmamak şartı ile normal beslenme tekrar hızlandırılmış diyet şeklinde gidilmeli. Aradaki 1 haftalık normal beslenme süresi vücudun gerekli vitamin ve minarelleri alması için gereklidir.
kilo verme resimleri

Akşam yemeği: Olabildiğince erken vakitte yenmeli. kesinlikle tok karınla uyunmamalı.akşam yemeklerinde ağır ve kalorisi yüksek yemekler yerine sebze ve hafif meyveler tüketilmeli

tatlılardan ve yüksek kalorili meyvelerden uzak durulmalı

yemeklerden önce su veya şekersiz yeşil çay içilmeliki tokluk hissi oluşsun fazla yemek tüketmeyelim.

sabahları erken kalkıp en az 15 dakika egzersiz yapılmalı bu metabolizmanızın hızlanması anlamına gelir hızlı metabolizma fazladan enerji yakmak anlamına gelir.

Yine aynı şekilde akşamları en az 30 dakika egzersiz yapılmalı hatta yürüyüş yapmak daha yararlı olur.

Lifli gıda tüketimine önem verin

Akşam yemeklerinde protein içeren yiyecekleri tercih edin (Bu sizin kolay kolay acıkmamanızı sağlar)

Daha ayrıntılı bilgi istiyorsanız hızlı zayıflama yöntemleri yazımdan faydalanabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Birkac gundur bu blogu takip ediyorum gercekten cok dogru ve guzel bilgiler. Yazilarinizin devamini bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimden geldiğince yeni yazılara ve yorumlara cevap vermeye çalışıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil